Haldorádó Fishing Care - Borotválkozás utáni balzsam
Haldorádó Fishing Care - Borotválkozás utáni balzsam

Haldorádó Fishing Care - Borotválkozás utáni balzsam

5 490 Ft3 790 Ft 31%
  • Cikkszám: HD25358
  • Készlet: Raktáron (12 db)
  • Kiszerelés: 30 ml
  • Egységár: 126 333 Ft/l

A Fishing Care termékek kifejezetten a horgászok igényei alapján készültek, amely Tárnokiné Horváth Edina a T.H.E. BEAUTY magyar kozmetikai cég tulajdonosának és a Haldorádó fejlesztőcsapatnak munkáját dicséri!

Horgászat közben, főleg egy hosszabb túra során sem kell elhanyagolni a külsőnket és a borotválkozásról sem kell lemondani. A legtöbb horgász azonban azért is hanyagolja ezt a tevékenységet, mert attól retteg, hogy a borotválkozás utáni balzsam a kezéhez tapadva, majd a csalit megfogva, elriasztja a halakat. A legtöbb kozmetikai termék valóban nem halbarát, így az aggodalom nem alaptalan!

Fishing Care Borotválkozás utáni balzsam azonban bátran használható horgászat közben is, mert (főként) természetes összetevői nem riasztják el a halakat! Kreatív fejlesztésen alapuló nyugtató, kiegyensúlyozó hatású, könnyed állagú gélkrém. Gyorsan felszívódik, nyugtatja, hidratálja az érzékeny, sérülékeny bőrt. Hatóanyagai egymás hatását felerősítve segítik a borotválkozás okozta mikrosérülések gyors regenerációját, csökkentik a gyulladást, meggátolják a fertőzések kialakulását, miközben helyreállítják a bőr hidro-lipid egyensúlyát.

Használata: borotválkozás után egy pumpálásnyi mennyiséget oszlass el a kezelendő területen. Összetételénél fogva akár mindennapi bőrápolásra is alkalmas, kifejezetten ajánlott érzékeny bőrűeknek!

Hasonló termékek

Haldorádó Fishing Care - Szagsemlegesítő kéztörlő szett
Haldorádó Fishing Care - Szagsemlegesítő kéztörlő szett 4 990 Ft3 490 Ft 30% Készlet: Raktáron (1 db) Akció
Haldorádó Fishing Care - Kézkrém
Haldorádó Fishing Care - Kézkrém 4 990 Ft3 490 Ft 30% Készlet: Raktáron (8 db) Akció
Haldorádó Fishing Care - Ajakdoktor
Haldorádó Fishing Care - Ajakdoktor 2 490 Ft1 790 Ft 28% Készlet: Raktáron (6 db) Akció
GINOP