Szállítás módja

Választható szállítási módok:
- Futárszolgálat: Szerződött partnereink a DPD és az MPL csomagszállítók. Alapértelmezetten a DPD szállítja csomagjainkat, de kérhető MPL csomagszállítás is. Ilyenkor a rendelés megjegyzésben kérjük feltüntetni, hogy "MPL szállítást kér". Figyelem: az MPL csomagszállítási díjai eltérnek az alapértelmezett DPD díjszabástól, amit alább részletezünk!

- Személyes átvétel: Személyesen csak Budapest nagykereskedésünkben van mód átvenni a rendelt termékeket. Dombóvári telephelyünk üzemi terület, ide illetéktelenek nem jöhetnek be. 

Személyes adatok módosítása

Az DPD csomagcímke készítő program az elsőként megadott adatokkal dolgozik, melynek módosításait nem veszi automatikusan észre. Gyakori probléma az egy e-mail címről elküldött több, különböző címre történő megrendelések eljuttatása. A kérésünk az, hogy bármilyen változás történik (telefonszám, e-mail cím, lakhely) kérjük, jelezze ezt nekünk, hogy garantáltan célba érjen csomagja! E jelzés háromféle módon történhet: 1./ telefonon, a 70/ 679 4153 számon 2./ e-mail-ben a logisztika@topmix.hu címen 3./ a megrendelés megjegyzés rovatában feltüntetve.

5. A termékek szállítási módja

Cégünk igyekszik a csomagolási és postaköltségeket a minimálisra csökkenteni. A csomagokat BELFÖLDRE DPD vagy MPL futárszolgálattal , szállíttatjuk ki!

A DPD vállalja, hogy a csomagot a feladást követő MUNKANAPON és MUNKAIDŐBEN kézbesíti. A sikertelen első kézbesítési kísérlet napját követő munkanapon, a címhelyen ismételten megkísérli kézbesíteni a küldeményt. A második kézbesítési kísérlet sikertelenségét követően a küldeményt letétbe teszi. A futár, ha nem talál a címhelyen senkit, értesítést hagy a postaládájában, melyen szerepel, hogy másnap mely időpontban kísérli meg újból a kézbesítést és a kézbesítő posta telefonos elérhetőségét. Ha a másnapi kézbesítés is sikertelen, akkor ismét értesítőt hagy hátra, amelyen feltünteti, hogy mely postán lehet átvenni személyesen a csomagot.  A futárok rendkívül rugalmasak és segítőkészek, hiszen anyagilag is érdekeltek abban, hogy a címzetthez garantáltan a leggyorsabban eljusson a csomag, ezért a futár mindent meg is tesz ennek érdekében. Ha végképp elérhetetlennek bizonyult a megrendelő,  visszaszállítják a feladónak, jelen esetben a PJ TOP MIX Kft-nek.

Az MPL csomagfelvételi ide egy nappal hosszabb, így azt a számlázást követő második napon kísérli meg meg. 

Házhoz szállítási költség

A házhoz szállítási költségek megállapítása során egy rendkívül könnyen áttekinthető és egyértelmű táblázatot állítottunk össze, amely alapján Ön is könnyedén ki tudja számolni, hogy mekkora lesz ennek mértéke. A DPD és az MPL is maximum 30 kg össztömegű csomagot szállít el. Figyelem, a túlméretes, hosszú, DPD vagy MPL szempontjából feláras termékeket (botzsák, horgászbot, topset tartó cső, száknyél ... stb) mindenképp terheli szállítási költség!

DPD szállítási költség:

Csomag értéke
Házhoz szállítás díja*
2.990 -79.990 Ft
1 890 Ft + Áfa
79.990 Ft felett
INGYEN!!!
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t!

MPL Szállítási költség:

TÖMEG (KG) Szállítási Költég Ft / csomag
1 kg-ig 2150
2 kg-ig 2330
3 kg-ig 2490
4 kg-ig 2660
5 kg-ig 2800
10 kg-ig 3320
15 kg-ig 3820
20 kg-ig 4325
25 kg-ig 4840
30 kg-ig 5240

MPL esetében nincs ingyenes szállítási lehetőség, minden esetben szállítási költség terheli.
A feltüntetett árak Nettó árak, nem tartalmazzák az Áfá-t
Figyelem, a túlméretes, hosszú, MPL szempontjából feláras termékeket dupla szállítási költség terheli!

 

Az Európai Unióba is szállítunk!

A webáruházban található horgászcikkek iránti óriási kereslet, és a saját gyártású TopMix termékek iránti fokozódó igény nemcsak hazánkban, hanem (főként) a környező országokban is napról napra nő! Örömmel tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy az Európai Unió minden tagállamába tudunk szállítani. A magas minőségű és teljes körű kiszolgálásra törekszünk, amely már nemcsak a magyar, hanem az Európai Unió területén élő bármely horgász számára egy kattintással elérhető!

Szállítási idők és a fuvardíjak

A fuvardíj a csomag értékétől függetlenül, a külföldi csomagok esetében minden alkalommal felszámításra kerül! A Magyarországon - 80 000 Ft feletti rendelés során - alkalmazott ingyenes DPD házhozszállítás, a külföldi csomagok esetében nem érvényes!

Zóna kiosztás és szállítási idő DPD Futárszolgálattal:

Zóna kiosztás és szállítási idő DPD Futárszolgálattal:

Körzet (Ft / csomag) < 3 kg < 5 kg < 10 kg < 15 kg < 20 kg < 25 kg < 30 kg      
1. zóna 5340 5690 5813 5998 6371 6838 7252      
2. zóna 7790 8490 8990 9450 9990 10490 11070      
3. zóna 10250 10790 11520 12270 12890 13490 13940      
4. zóna 15580 16270 17410 18590 19750 21440 22140      
                     
                     
                     
1. Zóna Szlovákia (1), Németország, Ausztria, Szlovákia, Csehország, Lengyelország
2. Zóna Románia, Horvátország, Szlovénia, Svájc*, Hollandia, Belgium
3. Zóna Franciaország, Bulgária, Észtország, Írország, Svédország, Lettország, Dánia, Luxemburg, Olaszország, Anglia*, Litvánia
4. Zóna Norvégia*, Finnország, Szerbia*, Görögország**, Spanyolország, Portugália, Bosznia- Hercegovina*
   

 Az árak csomagonként értendőek, és nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

                 
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
 
 
 
 
 

 Az árak csomagonként értendőek, és nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

 

Túlsúlyos csomag

Az DPD és az MPL futárszolgálat maximum 30 kg összsúlyú csomagot kézbesít. Természetesen Ön rendelhet ettől nagyobb mennyiségű terméket is (pl.: etetőanyagot), de ebben az esetben figyelembe kell venni, hogy az egyetlen dobozban nem küldhető el. Ekkor kettő csomagban kell feladnunk megrendelését. 

Személyes áruátvétel

A szállítási és csomagolási költség abban az esetben is TELJESEN megtakarítható, ha a megrendelő a csomagot a Bp-i üzletünkben (Top Mix Nagyker Bp. 18. ker Közdűlő u. 48-50.), munkaidőben és személyesen veszi át. Ilyen esetben a csomagra semmilyen szállítási és csomagolási költséget NEM számítunk fel. Ha ezt a megoldást választja, akkor az ügyfélszolgálattal történt előzetes egyeztetés után (ami történhet e-mailben vagy telefonon) lehet a csomagért menni. A megrendelt csomagokat legtovább 10 napig tároljuk, közben munkatársunk több alkalommal is megpróbálja Önt e-mailben vagy telefonon értesíteni, a 10 nap letelte után a rendelést töröljük.

Szállítási határidők

A termékek jelentős része állandóan van készleten, ám egy kisebb részüket nekünk is csak megrendelésre szállítják. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.

Több mint 20 éves működéssel és több tízezer elégedett vásárlóval a hátunk mögött garantáljuk azt, hogy MINDEN esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Ha csak mód és lehetőség van rá, akkor a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol) önhibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni. Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük, írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a megrendelő igényeit tőlünk vagy besszállítónktól eredő hiba miatt nem sikerül kielégíteni, maximális flexibilitással és pénz visszafizetési garanciával kezelünk!

Fizetési módok

  1.  utánvét (csak Magyarországon!)
  2.  átutalás 
  3.  készpénz (személyes átvétel során, csak Magyarországon!)
  4.  Bankkártya

Ha a csomaghoz utánvéttel kíván hozzájutni, akkor a teljes összeget az DPD vagy MPL csomagfutárnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot.
Minden kikézbesített csomagban megtalálja az ÁFA-s számlát, amely tartalmazza a termékeket tételesen és a szállítási, csomagolási költséget (közvetített szolgáltatás).
A jelen szolgáltatás igénybevételével a felek között - magyar nyelvű - írásbeli szerződés jön létre.

Bankkártyás fizetés Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával, a fizetés a Borgun szerverén keresztül történik erős, 128 bites SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adati garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására. Elfogadható bankkártya típusok: Visa, VisaElectron, Maestro, Mastercard. A Borgun 1980 óta nyújt internetes fizetési megoldásokat Európa számos országában, Magyarországon bankoktól független szolgáltatóként biztosít online és offline (bolti) fizetési megoldásokat. A Borgun szolgáltatásainak használatához nem kell újabb bankszámlát nyitni, a már meglévő bankszámlánkra utalják a beérkezett összeget, így egy ésszerű, költséghatékony megoldást választhatunk. A Borgun kezdő vállalkozásoknak is biztosítja a szolgáltatását forgalmi elvárás és havidíj nélkül, a Forint, az EUR, a USD, a CHF mellet még több más devizában. A Borgun magyarországi képviselete a B-payment Zrt., a szolgáltatásait személyre (webshopra) szabottan árazza be, személyes tanácsadó kollégák segítenek az ügyintézésben, akik a későbbiekben is támogatással és amennyiben szükséges tanácsadással segítik a vállalkozást. A B-payment Zrt. szolgáltatásairól weboldalukon tájékozódhat, itt kérhet ajánlatot, vagy személyesen érdeklődhet tanácsadójuktól email-ben, vagy telefonon: 06308838452

GINOP