Haldorádó Fishing Care - Kézkrém
Haldorádó Fishing Care - Kézkrém
Haldorádó Fishing Care - Kézkrém
Haldorádó Fishing Care - Kézkrém

Haldorádó Fishing Care - Kézkrém

4 990 Ft
  • Cikkszám: HD25235
  • Készlet: Raktáron (11 db)
  • Kiszerelés: 30 ml
  • Egységár: 166 333 Ft/l

A Fishing Care termékek kifejezetten a horgászok igényei alapján készültek, amely Tárnokiné Horváth Edina a T.H.E. BEAUTY magyar kozmetikai cég tulajdonosának és a Haldorádó fejlesztőcsapatnak munkáját dicséri!

A horgászok gyakorta tapasztalják, hogy vizes, halnyálkás kezüket kifújja a szél, amely kiszárad és ki is repedezhet. Sokfajta remek kézkrém kapható a piacon, de ezek zömével, ha horgászat közben bekenjük vele a kezünket, valószínűleg több halat már nem kell ezután fogni… Összetevőik egyszerűen riasztják a halakat.

A HALDORÁDÓ Fishing Care Kézkrém (főként természetes) összetevői azonban nem riasztják el a halakat, így horgászat közben is használható, de a horgászat után pedig kifejezetten ajánlott!

Kreatív fejlesztésen alapuló receptúra alapján készült, mely a mindennapi problémáknak kitett, irritált kezek támogatója. Gyorsan felszívódva nyugtatja, hidratálja, táplálja kezünket, miközben vékony filmréteget kialakítva, védelmet nyújt a nap további részében. Helyreállítja a bőr hidro-lipid egyensúlyát. Rendszeres használata puha, bársonyos bőrérzetet ad.

Használata: egy pumpálásnyi mennyiséget oszlass el, finoman kend el kezeiden, majd hagyd beszívódni, a hatás magáért beszél! Ja és folytathatod a horgászatot!

Hasonló termékek

Haldorádó Fishing Care - Autó illatosító - Narancshéj
Haldorádó Fishing Care - Autó illatosító - Narancshéj 3 990 Ft Készlet: Raktáron (1 db) Új
Haldorádó Fishing Care - Szagsemlegesítő Testápoló Szett
Haldorádó Fishing Care - Szagsemlegesítő Testápoló Szett 5 490 Ft Készlet: Raktáron (5 db) Új
Haldorádó Fishing Care - Sebdoktor
Haldorádó Fishing Care - Sebdoktor 4 990 Ft Készlet: Raktáron (13 db) Új
GINOP