HALDORÁDÓ MAX MOTION Boilie Long Life 30+ mm - Fűszeres Vörös Máj

HALDORÁDÓ MAX MOTION Boilie Long Life 30+ mm - Fűszeres Vörös Máj

2 990 Ft
  • Cikkszám: HD28649
  • Készlet: Raktáron (7 db)
  • Kiszerelés: 400 g
  • Egységár: 7 475 Ft/kg

A MAX MOTION Boilie Long Life termékek prémium minőségű, etetésre és csalizásra egyaránt alkalmas bojlik „Long Life”, azaz a hosszú életű változatban. Összetevőiknek és állaguknak köszönhetően garantáltan alkalmasak a 48, sőt akár 72 órás bevetésre is. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy idő előtt szétoldódnak, vagy leáznának a hajszálelőkénkről, illetve a fehérhalak „rohamainak” is lényegesen jobban ellenállnak. A vízben folyamatosan áramolnak ki belőlük az attraktánsok, nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem veszik fel eközben az iszap szagot és megvárják a későn érkező termetesebb pontyokat is.

A LONG LIFE bojlik 2024-től már 20 mm, 24 mm és 30 mm-es méretekben is elérhetők. A tavaszi, hideg vízi időszakokban a legkisebb 20 mm-es bojlikat javasoljuk, majd ahogy nő a víz hőfoka és a halak étvágya, úgy növelhető a használt bojlik mérete is.

Hét változatban kerülnek forgalomba:
Halas, fehérjedús változatok: Fekete Tintahal, Fűszeres Vörös Máj, Nagy Hal
Szénhidrátos változatok: Édes Ananász, Kókusz & Tigrismogyoró, Spanyol Mogyoró, Champion Corn

Fűszeres Vörös Máj
Az egyik legnépszerűbb, legfogósabb nagyhalas bojlink sok-sok éve. Az új alapanyagok felhasználásával pedig még ütősebb és fogósabb lett! Az értékes összetevői közül kiemelnénk az előemésztett növényi liszteket. Mit jelent ez a szó, hogy „előemésztett”? Egy speciális eljárással „felnyitják”, megnyitják a magvakat (szója, kukorica, kender stb.), amelyek így már könnyebben emészthetőek, gyorsabban felszívódnak, előbb adnak energiát, valamint gyorsabb és egyenletesebb az ízkiválást biztosítanak. Ez egy természetes eljárás, amelyet baktériumok végeznek, amely végén egy feltárt, stabil alapanyagot kapunk, amely fogóssága nagyságrendekkel nagyobb, mint egy roppantott vagy darált magé. Ezt a halak érzékeny receptoraikkal gyorsan kiszagolják! Ezeket a kiváló, magas tápértékű alapanyagokat egészítettük ki májporral és egy olyan fűszerkeverékkel + paprika kivonattal, amely megadja ennek a bojlinak a jellegzetes ízét és karakterét. Sós, fűszeres, enyhén csípős bojli. Az év minden időszakában használtható 4 évszakos bojli! A balatoni horgászataink egyik legjobban bevált nagyhalas, szelektív csalogatóanyaga!

A legjobb hatásfok és szelektálás akkor érhető el vele, ha egyetlen szem főtt magot vagy pelletet sem szórunk mellé, csak és kizárólag ezzel a bojlival etetünk és csalizunk! Jegyezzük ezt meg!!! Tudjuk, hogy hihetetlennek és logikátlannak tűnik mindez, de ha került mellé bármilyen főtt mag, töredéke mennyiségű halat, ja és lényegesen kisebbetek adott, mint amikor csak ezzel a bojlival etettünk. Célszerű a méreteket: 20, 24 és 30 mm-es bojlikat is keverni. Íme, egy bevált keverési mennyiség: 1 csg 20 mm-es bojli, 1/2 csg 24 mm-es bojli, 10 szem 30 mm-es bojli. A legtöbb halat a 20 vagy 24 mm-es bojlival fogtuk, de mindenképpen javasolt hozzájuk azonos ízesítésű MAX MOTION Pop Up, a hóember csali a legfogósabb csalifelkínálás ennél a bojlinál. De ha már unjuk a sok 10-15 kg-os pontyot és egy igazán nagyra vágyunk, akkor a 30+-os méretet kell feltenni Pop Up nélkül!

Hasonló termékek

Haldorádó Carp Boilie Long Life 800g 24 mm - Édes Ananász
Haldorádó Carp Boilie Long Life 800g 24 mm - Édes Ananász 4 990 Ft3 490 Ft 30% Készlet: Raktáron (5 db) Akció
HALDORÁDÓ MAX MOTION Boilie Long Life 24 mm - Champion Corn
HALDORÁDÓ MAX MOTION Boilie Long Life 24 mm - Champion Corn 3 990 Ft Készlet: Raktáron (11 db) Új
HALDORÁDÓ MONSTER Magnum 35+ - Tintahal & Áfonya
HALDORÁDÓ MONSTER Magnum 35+ - Tintahal & Áfonya 3 990 Ft Készlet: Raktáron (39 db) Új
GINOP