NovákFeeder Wafters Pellet 10mm Vadkörte

NovákFeeder Wafters Pellet 10mm Vadkörte

1 690 Ft
  • Cikkszám: NF006
  • Készlet: Raktáron (29 db)
  • Kiszerelés: 25 g
  • Egységár: 67 600 Ft/kg

Népszerűségüket a rendkívül könnyű felhasználási mód és kiemelkedő halfogási eredmények jellemzik. A legkisebb, legvékonyabb húsú horog, illetve fine csalitüske alkalmazásával sem emelkednek fel a fenéktől, ezeket a csalikat kiváló balanszírozás jellemzi. Ez a tulajdonsága, hideg vizekben, versenykörülmények között, vagy olyan helyzetekben, amikor a halak nagyon finoman táplálkoznak különösen előnyös, hiszen a legkisebb szippantásra is azonnal a hal szájában köt ki. Nagy pontyokra, illetve túlhorgászott, nagy nyomás alatt lévő vizeken egyszerűen nem létezik jobb csali, a wafters jelentheti a megoldást.

Rendkívül intenzív ízei, aromái rögtön felkeltik a halak figyelmét, kikerülhetetlenné téve a csalit, az etetőanyag kupac közepén. Színek tekintetében is gondos válogatáson mentek keresztül, mire hozzátok eljutott a végleges, legtöbb halat adó verzió.

Állagra is optimális, könnyen csalitüskére tűzhető, használhatjuk továbbá hajszál előkére fűzve vagy szilikonkarikában. Ajánlott a hétköznapi horgászatoktól a legkiélezettebb versenyszituációkig. Minden körülmények között jól teljesít!

Hasonló termékek

NovákFeeder Carp Method Bojli 10mm Mézeskörte
NovákFeeder Carp Method Bojli 10mm Mézeskörte 1 590 Ft Készlet: Raktáron (9 db)
NovákFeeder Gold Medál Master Pellet 8mm Málna
NovákFeeder Gold Medál Master Pellet 8mm Málna 1 790 Ft Készlet: Raktáron (1 db)
NovákFeeder Carp Method Bojli 10mm Csoki -Narancs
NovákFeeder Carp Method Bojli 10mm Csoki -Narancs 1 590 Ft Készlet: Beszerzés alatt
GINOP