Haldorádó MONSTER Pellet Box - Vörös Lazac

Haldorádó MONSTER Pellet Box - Vörös Lazac

2 990 Ft
  • Cikkszám: HD24108
  • Készlet: Raktáron (42 db)
  • Kiszerelés: 400 g
  • Egységár: 7 475 Ft/kg

Manapság a céltudatos pontyhorgászat elsőszámú csalogatóanyaga a pellet. Különböző összetételű, gazdag beltartalommal rendelkező összeállítások érhetők el a kínálatunkban. Megtalálható natúr és aromásított változat is, azonban olyan, mint a MONSTER Pellet Box, még biztos, hogy nincs! Hogy mi a különlegessége?

A bojlikészítésben régóta jól ismertek az olyan, emberi orr számára kevésbé kellemes adalékok, mint a vérliszt, májliszt, különböző hallisztek, vagy akár a csípős fűszerek. Nos, a MONSTER Pellet Boxok pont olyan dolgokat tartalmaznak, amelyek kellemetlen „illatuk” ellenére nagyon komoly távcsali hatással bírnak, főként a termetes pontyokra. Ezek a büdös, de borzasztóan magas tápanyagtartalmú eledelek négy különböző formában kerülnek forgalomba. A dobozokban a pelletkeveréken kívül található 100 ml aromásított folyadék, amely pont elegendő a pellet szemek felpuhításához, használatba vételéhez.
A boxok használatba vétele nagyon egyszerű, mindössze a dobozban található 100 ml folyadékot kell a pellet mixre ráönteni, jól elkeverni, majd 10 perc pihentetés után etetőkosárba tömni. A többi a halakon múlik!

MONSTER Pellet Box - Vörös Lazac
A lazac több etetőanyagban, és csaliban is visszaköszön, és immár pellet box formájában is rendelkezésre áll. Kifejezetten ajánlott hideg vízi horgászatok során, esetleg célzott tokhalhorgászathoz is!

Hasonló termékek

Haldorádó Pellet Pack By Döme Gábor - Édes Ananász
Haldorádó Pellet Pack By Döme Gábor - Édes Ananász 2 990 Ft Készlet: Raktáron (14 db)
Haldorádó 4S Method Pellet Mix - Tél
Haldorádó 4S Method Pellet Mix - Tél 1 990 Ft Készlet: Raktáron (14 db)
Haldorádó Big Feed - C6 Pellet - Fűszeres Hal
Haldorádó Big Feed - C6 Pellet - Fűszeres Hal 1 590 Ft Készlet: Raktáron (50< db) Új
GINOP