Haldorádó MONSTER Pellet Box - Vörös Lazac

Haldorádó MONSTER Pellet Box - Vörös Lazac

2 990 Ft
  • Cikkszám: HD24108
  • Készlet: Raktáron (16 db)
  • Kiszerelés: 400 g
  • Egységár: 7 475 Ft/kg

Manapság a céltudatos pontyhorgászat elsőszámú csalogatóanyaga a pellet. Különböző összetételű, gazdag beltartalommal rendelkező összeállítások érhetők el a kínálatunkban. Megtalálható natúr és aromásított változat is, azonban olyan, mint a MONSTER Pellet Box, még biztos, hogy nincs! Hogy mi a különlegessége?

A bojlikészítésben régóta jól ismertek az olyan, emberi orr számára kevésbé kellemes adalékok, mint a vérliszt, májliszt, különböző hallisztek, vagy akár a csípős fűszerek. Nos, a MONSTER Pellet Boxok pont olyan dolgokat tartalmaznak, amelyek kellemetlen „illatuk” ellenére nagyon komoly távcsali hatással bírnak, főként a termetes pontyokra. Ezek a büdös, de borzasztóan magas tápanyagtartalmú eledelek négy különböző formában kerülnek forgalomba. A dobozokban a pelletkeveréken kívül található 100 ml aromásított folyadék, amely pont elegendő a pellet szemek felpuhításához, használatba vételéhez.
A boxok használatba vétele nagyon egyszerű, mindössze a dobozban található 100 ml folyadékot kell a pellet mixre ráönteni, jól elkeverni, majd 10 perc pihentetés után etetőkosárba tömni. A többi a halakon múlik!

MONSTER Pellet Box - Vörös Lazac
A lazac több etetőanyagban, és csaliban is visszaköszön, és immár pellet box formájában is rendelkezésre áll. Kifejezetten ajánlott hideg vízi horgászatok során, esetleg célzott tokhalhorgászathoz is!

Hasonló termékek

Haldorádó Micro Pellet - Kókusz - Tigrismogyoró
Haldorádó Micro Pellet - Kókusz - Tigrismogyoró 1 490 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Haldorádó Micro Pellet - Mézes Pálinka
Haldorádó Micro Pellet - Mézes Pálinka 1 490 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Haldorádó Big Feed - C6 Pellet - Fűszeres Kolbász
Haldorádó Big Feed - C6 Pellet - Fűszeres Kolbász 1 590 Ft Készlet: Raktáron (26 db)
GINOP