Haldorádó BlendeX Serum Ghost - Fokhagyma + Mandula

Haldorádó BlendeX Serum Ghost - Fokhagyma + Mandula

2 990 Ft
  • Cikkszám: HD24054
  • Készlet: Raktáron (10 db)
  • Kiszerelés: 60 ml
  • Egységár: 49 833 Ft/l

Az elmúlt években a BlendeX Serum koncentrátum az egyik legkedveltebb utóízesítésre használt aroma lett. Különleges kiszerelése és könnyű használhatósága miatt a feeder horgászok és bojlis horgászok is előszeretettel alkalmazzák. 2023-ban jött el annak az ideje, hogy a folyamatosan változó igényeknek eleget téve modernizáljuk a már jól bevált BlendeX Serumot.
A BlendeX Serum Ghost – csakúgy, mint elődje – lehetőséget biztosít két különböző ízű aroma együttes használatára, sőt, tulajdonképpen az ízek, változatok maradtak ugyanolyanok, mint voltak. Egyedül a beltartalom változott meg némiképp, ugyanis törekedtünk arra, hogy az aromák még tovább adagolják magukból a csábító attraktorokat, étvágyfokozókat, valamint kellemes ízüket. Ezeken kívül újdonság a Ghost esetében, hogy vizuális csalogatóhatást is kelt, ugyanis ezek a sűrű folyadékok a vízben látványos felhőt képeznek, méghozzá olyan színűt, amilyen maga az aromakoncentrátum.

A Ghost aromát lehet a csalira, a megtöltött kosárra vagy PVA csomagokba is nyomni az extra íz- és csalogatóhatás érdekében, bár eredményes felhasználásának csak a fantázia szab határt! Természetesen a PVA tasakot, hálót sem oldja.

A BlendeX Serum Ghost ugyanabban a hét fogós változatban kerül forgalomba, mint az elődje. Ezek a Tintahal + Polip, Eper + Méz, Fokhagyma + Mandula, Ananász + Banán, Vajsav + Mangó, TripleX (Nagy Ponty + Tintahal + Frankfurti Kolbász) és a Kókusz + Tigrismogyoró.

Hasonló termékek

Haldorádó LEGEND MAX Jam - Kiwi
Haldorádó LEGEND MAX Jam - Kiwi 1 290 Ft Készlet: Raktáron (9 db)
Haldorádó N-Butyric Spray - Vajsav + Szilva
Haldorádó N-Butyric Spray - Vajsav + Szilva 1 490 Ft Készlet: Raktáron (27 db)
HALDORÁDÓ N-Butyric Spray - Vajsav + Fokhagyma
HALDORÁDÓ N-Butyric Spray - Vajsav + Fokhagyma 1 490 Ft Készlet: Raktáron (10 db) Új
GINOP