XIX. TOP MIX Kupa 2020, Deseda, Kaposvár

A verseny helyszíne: Deseda tó Kaposfüredi-szőlőhegy alatti szakasza.

Nevezők aktuális névsora: https://docs.google.com/spreadsheets/d/196rNN1LUiEPiltsqnwra3XPMYVYYCdFs-oXukdDTCGM/edit?usp=sharing

Ideje: 2020. június 06-07, szombat- vasárnap

Lebonyolítása: - egyéni verseny, két fordulóban, az aktuális magyar versenyszabályzat szerint.

Csalilimit: maximum 20 liter etetőanyag (bekevert, áttört, kész, nedves állapotban, beleértve földet, agyagot, kukoricát, magokat és ragasztókat, aromákat minden egyéb, a vízi környezetre és a növényzetre ártalmatlan, nem mérgező összetevőt) használható fel. A versenyen összesen 2,5 liter élőcsali használható fel, melyből 1 liter lehet az etetőszúnyoglárva (aprószúnyog) mennyisége, és maximum 0,5 liter lehet a giliszta (vágatlan állapotban) mennyisége. Ezen a mennyiségen felül a horogra szánt tűzőszúnyogot a FIPS.ed által hivatalosan elfogadott tűzőszúnyog limitáló edényben kell az ellenőrzésre bemutatni. 

Edzési lehetőség: érvényes területi engedély birtokában tetszőlegesen. A pénteki edzésnap díját a nevezési díj tartalmazza.

Értékelés: a két fordulóban elért összesített eredmények alapján.

Díjazás: az 1-3 helyezettek értékes Hollóházi porcelán kupa, valamint fordulónként a szektor első helyezettek serleg, az 1-10 helyezettek tárgyjutalomban részesülnek.
A tárgyjutalmak a befolyt nevezési díj és a hatályos jogszabályok (SZJA tv.és EHO tv.) alapján megállapított adók és járulékok figyelembevételével kerülnek megállapításra.

 Nevezés: e-mailban az alábbi elérhetőségen: topmixkupa@topmix.hu
                              
 Nevezési határidő: június 02. határidőn túli nevezést nem fogadunk el!

Nevezési díj: 16.000,- forint, melyet előre átutalással, vagy bankszámlára befizetéssel a PJ TOP MIX Kft Budapest Banknál vezetett 10101401-67167400-01005005 sz. számlára kell teljesíteni. A megjegyzésbe kérjük beleírni: IXX. TOP MIX Kupa A befizetett nevezési díjakról kérésre, névre szóló számlát állítunk ki.

Program:
I. forduló (szombat):
07:00 – 07:30 jelentkezés a rendezőknél a kilátó toronynál
07:30 megnyitó, sorsolás
08:00 rajthelyek elfoglalása
10:00 az első forduló kezdete
14:00 az első forduló vége, mérlegelés

II. forduló (vasárnap): 
07:30 sorsolás a második fordulóra
08:00 rajthelyek elfoglalása
10:00 a második forduló kezdete
14:00 a második forduló vége, mérlegelés
15:00 Eredményhirdetés, díjkiosztás

A pálya megközelíthető: Kaposfüredi templomnál a Kaposvár felől érkezőknek jobbra fordulva az út közvetlenül a kilátótoronyhoz vezet.

Versenypálya: 240ha területű tó, közel egyenletes, 1.8 – 2 m vízmélységű, vékony iszapréteggel borított aljzatú víz. Közvetlenül a pálya mögött szórt köves út van, mely minden időben járható. A leggyakrabban fogható hal a dévér- és karikakeszeg, valamint kárász 10 – 80 dkg súlyban.

TOP MIX Team
 

GINOP