TOP MIX mintabolt Pakson

Sok éve már, hogy elõször kinyitotta ajtaját a vásárlók elõtt a Papp Horgászbolt Pakson. Az akkori széles választékával is sok újdonságot nyújtott vásárlóinak. Évek során folyamatosan fejlõdött, nõtt, míg ez év áprilisában új, kúltúrált, nagy üzlethelyiségbe költözött, ahol vásárlói kényelmesen válogathatnak a termékek között a tágas, légkondícionált helyiségben.

Az új helyen, továbbra is a város központjában lévõ bolt elõtt kényelmes, díjtalan parkolási lehetõség van, ezzel is megkönnyítve gépkocsival érkezõ vásárlóinak helyzetét. Igen közel az üzlethez, buszmegálló is van, így a helyi és vidéki, "gyalogosan" érkezõ vásárlóinak is kényelmes a megközelítése. A szemben lévõ SPAR áruházban egyéb vásárlási igények is kielégíthetõk.

 

 

 

Most pedig lépjünk be az üzletbe. A tágas tér és az áruval telerakott polcok és falak látványa fogadja a vásárlót.

 

 

 

Közvetlenül jobbra a mûcsalik rendszerezett, minden igényt kielégítõ választéka található, élükön a legjobbal, a RAPALA wobblerek közel kétszázas kínálatával. Megtalálhatók itt a süllõzõk kedvenc wobblerei, a harcsázók mélyen és felszínen vezethetõ harcsa wobblerei, a balinozók felszíni, a csúkázók különbözõ mélységekben vezethetõ és kimeríthetetlen színválasztékú wobblerei is.
Közvetlenül a mûcsalik mellett kíváló minõségû merítõhálókból válogathatunk. A mûcsalikhoz tartoznak a forgókapcsok, elõkék stb. melyek szintén itt vannak elhelyezve, hogy könnyen fellelhetõk legyenek.

 

 

 

Balra, a pult mögött közel 150 féle orsóból válogathat az igényes horgász. Megtalálhatók a legnagyobb márkák legnépszerûbb termékei. SHIMANO, DAIWA, SPRO, CORMORAN és DAM orsók kínálják magukat mindenfajta horgászmódszerhez.

 

 

 

 

A pult elõtt az úszós állványon ezernél is több úszó színesíti a kínálatot. A forgós úszóállvány praktikus válogatási lehetõséget nyújt az EXNER, TOP MIX, DINO, SENSAS, COLMIC stb úszók között, ha van hozzá elég idõnk és türelmünk végigbogarászni a választékot.

 

 

 

 

Egyéb felszerelések is kaphatók a boltban, mint például székek, csizmák, haltartók, botzsákok és táskák, görgõk és minden, ami csak érdekes lehet a horgászok számára.

 

 

 

Egy egész fal pedig az etetõanyagokról, aromákról csalikról, bojlikról és egyéb csalikról szól. A TOP MIX etetõanyagainak csaknem teljes választéka kapható, a lehetõ legkedvezõbb áron.

 

 

 

A botválaszték is lenyûgözõ, hiszen legalább 160 féle botból, /SHIMANO, SPRO/ választhatja ki a horgász a neki legjobban megfelelõt, köztük a TOP MIX teljes palettájából.

 

 

 

A horgoknál a kiváló minõségû GAMAKATSU és OWNER horgoké a fõszerep, de megtalálhatók a HAYABUSA és SASAME horgok is.

 

 

 

Széles választékát tartjuk a horgászdobozoknak is, élükön a csúcsminõségû PLANO termékekkel, de természetesen az olcsóbb kategóriájú szerelékes dobozok is kaphatók.
Választékunk jelentõs részét képezik a zsinórok, melyekbõl a TRABUCCO ISO, a SPRO speciális zsinórjai, a legjobban kedvelt GBN japán zsinórok, a TOP MIX zsinórjai és a KAMASAKI zsinórok kínálatából válogathatnak.
A fonott zsinórok messze környéken nálunk a legolcsóbbak.

Boltunk igen széles kapcsolatokkal rendelkezik, ezért bármilyen, a boltban nem tartott árucikkeket igény esetén a legrövidebb idõn belül beszerezzük.

Célunk, hogy vásárlóinknak a legszélesebb választékot nyújtsuk a lehetõ legkedvezõbb áron és a legigényesebb körülmények között. Ehhez szakszerû segítséget nyújtsunk. Ebben segédkezik kedves eladó hölgyünk, Kati "néni", azonban, ha õ már nem tud segíteni, akkor rajta keresztül én segédkezem.

A bolt címe: Papp Horgászbolt
7030 Paks
Rosthy u. 3.
Tel: 06 75 311 060