PELLETEK /

72 találat
Listázás Megjelenítés
Sonubaits SEMI BUOYANT BANDUM

Sonubaits SEMI BUOYANT BANDUM

Termékcsalád

Sonubaits OOZING BARBEL $ CARP PEL

Sonubaits OOZING BARBEL $ CARP PEL

Leírás:

Attraktorokkal átitatott süllyedő horog pellet, mely vízbe érve lassan oldódik és felhőt képez akár 24 órán keresztül. Három alap ízben kerül forgalomba: Fűszeres kolbászos, Sajtos fokhagymás, Halibut. Elsősorban nagytestű ponty és márna csali


Termékcsalád

Sonubaits Oily Floaters

Sonubaits Oily Floaters

Termékcsalád

Sonubaits Paste Pellets

Sonubaits Paste Pellets

Leírás:

Ahogy a neve is elárulja, a pelletek állaga a pasztáéra emlékeztet, melynek nagy előnye, hogy a körülményekhez és persze a halak kapókedvéhez igazodva tudjuk a horogra szánt csalinkat formázni. 


Termékcsalád

Haldorádó Black Halibut Carp Pellet 8 mm

Haldorádó Black Halibut Carp Pellet 8 mm

Leírás:

A pelletes horgászat hazai elterjedése a halibut pelletekkel kezdődött. A magas halliszt és halolaj tartalom olyan komplex táplálékot jelent a halaknak, elsősorban a pontyoknak, amelyet előszeretettel fogyasztanak. A Black Halibut Carp Pellet olyan csalizó pontypellet, amely 8 mm-es méretben és fúrt állapotban kerül forgalomba, illeszkedve a modern pontyhorgászat igényeihez. Egyszerű és mégis hatékony csali! A magas olajtartalomnak köszönhetően, az erős aromát szinte kilöki magából a pellet és messziről a horgunk közelébe csalja a halakat. Lassan oldódik, sokáig megtartja eredeti formáját, ezáltal ideális olyan esetekben is, amikor a kapás hosszabb idő után alakul ki.


Termékcsalád

Haldorádó Micro Pellet

Haldorádó Micro Pellet

Leírás:

A kisméretű etető pelletek csalogató hatása igen látványos. Kifejezetten kívánatos a használatuk apróhalakkal terhelt tavakon, ugyanis nem hagynak vízközt nyomot, nem húzzák le az aljzatra az apróságokat, ezzel is szelektálva a halméretet. Az új Micro Pellet családunk olyan ízesített, 2 mm-es szemekből áll, amelyek vízbe érvén gyorsan elkezdik magukból ontani értékes összetevőiket, miközben megázva sem veszítik el formájukat. Etetőanyagba keverve, tovább növelhetjük annak beltartalmát és fogósságát, ekkor az adagolási mennyiség 20-40% között mozoghat, attól függően, hogy mennyire szeretnénk tartalmas kajával kedveskedni a halaknak.


Termékcsalád

Haldorádó Oldódó Pellet

Haldorádó Oldódó Pellet

Leírás:

Mit rejt a doboz?

Minden dobozban 150 gramm 3 különböző méretű 8, 12 és 16 mm átmérőjű pellet található. Így tökéletesen alkalmazkodhatunk a halak kapókedvéhez és méretéhez. A nagyobb csalikkal szelektálhatók a nemkívánatos méretű fehérhalak és apró pontyok.

Milyen halakhoz ajánljuk?

Főként a szelektív pontyhorgászatban vált be, azonban számos rekordlistás dévér és kárász sem tudott ellenállni neki. Ha a vízben sok termetes „egyéb” hal (compó, dévér, kárász) is él, akkor a legnagyobb, 16 mm-es méretet ajánljuk.


Termékcsalád

Haldorádó Oldódó Lebegő Pellet

Haldorádó Oldódó Lebegő Pellet

Leírás:

Örömmel mutatjuk be a világújdonságnak számító új csalinkat a Lebegő Oldódó Pelleteket. Sokan megtapasztalták már az eddigi horgászatok során, hogy az Oldódó Süllyedő Pellet kikönnyítve vagy megemelve (pl. egy Lebegő Hybrid Pellettel) még fogósabbá válik. A halnak még kevesebb energiát kell a csali megszerzésére fordítani. A kikönnyített vagy lebegő csalik fogósságának másik titka, hogy nem süllyednek el az iszapban, nem tűnnek el a vízi növényzetben. Mindezeket összerakva, végiggondolva jutottunk el oda, hogy készítsünk Lebegő Oldódó Pelletet!


Termékcsalád

Haldorádó Oldódó Fluo Lebegő Pellet

Haldorádó Oldódó Fluo Lebegő Pellet

Leírás:

A kikönnyített vagy lebegő csalik fogósságának titka, hogy nem süllyednek el az iszapban, nem tűnnek el a vízi növényzetben és minimális szívó hatással is a hal szájába kerülnek. Még ha a hal nem is ezt akarta beszippantani, akkor is, a végletekig kikönnyített csali, tuti, hogy a szájába kerül. Ez a fogósság drasztikusan növelhető, ha a csali közben oldódik és árasztja magából a finom aromát, az ellenállhatatlan ízeket. Az elmúlt évben forgalomba került Haldorádó Oldódó Lebegő Pelletekkel döbbenetes mennyiségű halat fogtak a horgászok!


Termékcsalád

Sonubaits Soft Hooker Pellets

Sonubaits Soft Hooker Pellets

Leírás:

A Sonubaits versenyekre kifejlesztett Soft Hooker pelletek többféle ízesítéssel és kétféle méretben (6mm, 8mm) kaphatóak. Használata rendkívül egyszerű, könnyen horogra tűzhető, mégis jól tart a horgon, így akár feederes vagy macthbotos horgászathoz is megfelelő.Ízesítések : Tigrismogyoró, F1, Haleledel, Fűszeres-szósz,Krill, Green és Szúnyoglárva. 


Termékcsalád

Sonubaits S-Pellets

Sonubaits S-Pellets

Leírás:

Az S-Pellet család főbb jellemjői : Olajosabb, sűrűbb szerkezetű pelletek, melyek jol tartanak a horgon, így alkalmazhatóak akár horog csaliként, vagy hajszálelőkés horgászathoz is.Többféle ízesítésbe és méretben kaphatóak.


Termékcsalád

Sonubaits Tuff Hali-Hooker

Sonubaits Tuff Hali-Hooker

Leírás:

A Hali Hooker pelletek továbbfejlesztett változata. A csalizópelletekben már bizonyított a halibut, így azon nem változtatott  fejlesztő csapat, de 50% több olajat tartalmaz. Emellett a pellett lágyabb is lett és sokkal tovább megmarad a horgon.


Termékcsalád

Haldorádó Fermentx Nagyhal Csali

Haldorádó Fermentx Nagyhal Csali

Leírás:

A tejsavas erjesztésű anyagoknak a térhódítása nem véletlen, hiszen az utóbbi évek során töretlenül bizonyították létjogosultságukat a ponty és amur horgászata során. Ezúttal egy olyan csalit alkottunk, amely a fermentált keverékek fogósságát a legtökéletesebb összhangban ötvözi egy szelektív nagyhal csalival. Az új csali szinte minden szempontból eltér a korábbi pelletjeinktől, azonban egyvalamiből ezúttal sem engedtünk: kizárólag olyan terméket tárunk a nagyközönség elé, melynek eredményességéről sokszor, sokféleképpen megbizonyosodtunk! Ez a csali egyfajta átmenet a pellet és a bolji között, ezért stílszerűen a FermentX Nagyhal Csali nevet kapta. Elsődlegesen a tekintélyes mérete, valamint a kemény állaga az, amitől kifejezetten alkalmassá válik a nagyhalas horgászathoz. Egy ilyen méretű falattal nem tudnak megbirkózni az apróhalak, nem tudják beforgatni a szájukba, valamint keménységének, tömörségének köszönhetően egészen biztos, hogy nem tudják szétcsipkedni, lefaragni sem, ezért huzamosabb időn keresztül fejtheti ki csábító hatását és megvárhatja a később horgunk közelébe érkező termetes halakat. Emellett a másik leghasznosabb tulajdonsága, hogy oldódik, ezért a vízbeérkezés pillanatától folyamatosan attraktív marad, az utolsó pillanatban is épp úgy ontja magából a hívogató szín-, íz- és illatanyagokat, mint amikor bedobtuk. Fontos különbség azonban, hogy az oldódási ideje lényegesen hosszabb, mint elődeié. A felszíne folyamatosan puhul, változik, miközben a belseje kőkemény marad. A víz hőmérsékletétől függően 5-7 óra alatt oldódik fel, de nehezen elképzelhető, hogy addig (ha van a környéken hal) érintetlen maradjon. Minden pellet tömör, ezért fúrást igényel a csalizáshoz. Ezt követően könnyedén fűzhetjük fel hajszálelőkére vagy szilikon gumi csalira.


Termékcsalád

Haldorádó TOP 10 Carp Pellet

Haldorádó TOP 10 Carp Pellet

Leírás:

A legfőbb cél egy könnyen használható és fogós pontycsali megalkotása volt. Nagyon kedvező az ára, hiszen 1000 Ft alatt marad, továbbá mivel fúrt, biztosan könnyedén fel tudja majd bárki fűzni, nagyon könnyű használatba venni. Az alapanyagok és aromák kiválasztása során a másik fő feladat az volt, hogy a 10 legnépszerűbb Haldorádó etetőanyaghoz leginkább passzoló csalit kínáljuk. Ráadásul mivel még ilyen kisméretű fúrt csali még nem volt a Haldorádó palettán, abszolút hiánypótló a termék. Ezenfelül minden csali nagyon attraktív. A pelletszemek egy ízletes aromabundát kaptak, amely a vízbe kerülve gyorsan leoldódik és gyakran már ekkor megérkezik a kapás. Ha mégsem, akkor szép lassan oldódik tovább. A víz hőmérsékletétől függően 40-50 percet bír ki a vízben. Az év bármely időszakában, a hozzá illő etetőanyaggal bármikor eredményes


Termékcsalád

Sonubaits Hali-Hookers

Sonubaits Hali-Hookers

Leírás:

Hali-Hooker termékcsalád a hagyományos halibut pelletek továbbfejlesztett, tökéletesített változata.A halibut pelletek kitűnő megoldásnak számítanak szinte mindenféle haltípus (márna és domolykó a ponty, compó, keszeg) esetén, de az is látható, hogy nem annyira felhasználóbarát horogcsali.Ezért a Sonubaits hosszú és kemény fejlesztésének eredményeképpen elkészítette a Hali-Hooker horogcsalit, mely több mint 50 féle olajat tartalmaz, de emelett kitűnően horogálló, így közvetlenül horogra is tehető, de hajszálelőkén is használható. Távdobásnak is ellenáll és többször is felhasználható, mivel nem olvad le a horogról, hajszálelőkéről. 


Termékcsalád