AROMA /

23 találat
Listázás Megjelenítés
Sonubaits LAVA

Sonubaits LAVA

Leírás:

A Sonubaiors Lava folyadékaroma sűrű űllagú, a felkínált csali körül egy színes, illatos, csábító aroma felhőt képez, felkeltve a közelbe tartózkodó halak figyelmét.


Termékcsalád

Haldorádó Carp Syrup

Haldorádó Carp Syrup

Leírás:

A 2016. évben nem csak egy új ízvilággal kiegészített szortimenttel, hanem egy teljesen új termékcsaláddal is növeljük a bojlis termékeink sorát. A Carp Syrup aromacsalád kifejezetten a szelektív, nagyhalas horgászatokhoz ad hatékony segítséget. Az aroma kellően sűrű, hogy felhasználhassuk főtt magkeverékek vagy az etetése szánt bojlik és pelletek ízesítésére is. Mivel 100%-ban PVA-barát termékről van szó, remekül használható stick mixek készítéséhez is, mellyel még vonzóbb módon kínálhatjuk fel csalinkat. A család hét tagból áll, az ízesítések megegyeznek a bojlijaink ízesítésével. Jellemzők: 

- A syrup olyan sűrű folyékony aroma, amely az egyik leghatásosabb csalifokozó

- A PVA hálót nem oldja

- A finom, ízletes aroma kifejezetten ajánlott stick mixek aromázásához

- Könnyen zárható, nagyméretű flakonban kapható

- 8 nyerő ízben kapható: Green Pepper / Zöld Bors, Black Squid / Fekete Tintahal, Big Fish / Nagy Hal, FermentX, Wild Tiger / Vad Tigris, Sweet Pineapple / Édes Ananász, Spicy Red Liver / Fűszeres Vörös Máj, Blue Fusion / Kék Fúzió

- Kiszerelés: 0,5 l


Termékcsalád

Haldorádó Carp Dip

Haldorádó Carp Dip

Leírás:

A gyors siker titka sokszor a folyékony dipek használatában rejlik! Ha ebbe a sűrű aromába belemártjuk csalinkat a bevetés előtt közvetlenül, egy olyan ízeltes, aromás réteg alakul ki a bojli felületén, melynek nagyon kevés hal tud majd ellenállni. A PVA termékeket nem oldja, így az elkészített kis csomagokat is ízesíthetjük vele. A sűrű folyadék apró magvakkal és étvágyfokozó adalékokkal van tuningolva. Az ebbe belemártott csali a bedobás után a rárakódott sűrű massza jelentős részét magával viszi a mederfenékre, de minimális része már süllyedés közben is leoldódik, ezzel mutatva utat a vízközt mozgó halaknak a csali irányába. A fenéken fekvő, mozdulatlan csalira a finom aroma és az arról leváló, legördülő apró szemek hívják fel a halak figyelmét. Az sem véletlen, hogy gyakorta a dipbe mártott csalik kelnek el először…! Ugyanazzal a 6 nyerő ízesítéssel készülnek, mint a bojlik.Jellemzők:

- A dip olyan sűrű folyékony aroma, amely a leghatásosabb csalifokozó

- A PVA hálót nem oldja, sőt késlelteti annak oldódását

- A finom, ízletes aroma mellett apró magok is fokozzák a csalogatóhatását

- Cseppmentes, könnyen zárható, nagy (belső átmérő: 32 mm) kupakkal ellátott tégelyben kapható

- 6 nyerő ízben kapható: Green Pepper / zöld bors, Black Squid / fekete tintahal, Big Fish / nagy hal, FermentX, Wild Tiger / vad tigris, Sweet Pineapple / Édes ananász

- Kiszerelés: 150 ml


Termékcsalád

Haldorádó Junior Carp Flavor

Haldorádó Junior Carp Flavor

Leírás:

A mai nehéz gazdasági helyzetben senkinek sincs könnyű dolga. Sajnos a horgászok is egyre kevesebbet költhetnek kedvenc hobbijukra. Gondoltunk azokra a szűkebb anyagi kerettel rendelkező társainkra, akik nem költhetnek el több ezer forintot egy-egy horgászat során. Az ő figyelmükbe ajánljuk a Junior Carp termékcsaládot. Ebben van etetőanyag és aroma, amelyekhez remekül passzolnak üveges kukoricáink és Puha Pontypelletjeink is. A kedvező ár mellett próbáltunk olyan kurrens aromákat is kiválogatni, amelyek ötvözik a tradicionális, rég bevált ízeket az új trendekkel. 

A három ízesítés, amikben készül a Haldorádó Junior Carp folyékony aroma: Mézes Cseresznye, Halibut & Tonhal, Citromos Vanília. Az aromák segítségével tovább növelhetjük etetőanyagunk csalogató hatását, vagy akár saját aromásított horogcsalit is készíthetünk vele.


Termékcsalád

Haldorádó Aroma Tuning

Haldorádó Aroma Tuning

Leírás:

römmel tárjuk a nagyközönség elé a Haldorádó Aroma Tuning névre keresztelt 14 különböző ízesítésben készülő folyékony aromacsaládot. Az etetőanyagok, pelletek, kukoricák hatalmas sikerén felbuzdulva, valamint a horgászok kérésének eleget téve jelentettük meg azokat a speciális aromákat - flakonba zárva -, amelyek a nevükben megegyező etetőanyagok íz- és aromavilágát is meghatározzák. Ezekkel az aromákkal meghökkentő módon fokozhatjuk, és a többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását. De rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egy flakon aroma 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására alkalmas. A folyadékot a száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez önthetjük. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!

 


Termékcsalád

Haldorádó CSL Tuning

Haldorádó CSL Tuning

Leírás:

A HALDORÁDÓ CSL Tuning aroma, olyan hideg vízben (16 Celsius-fokos vízhőmérséklet alatt) jól működő, rendkívül hatásos adalékanyag, amely akár ötszörösére is képes megnövelni etetőanyagunk hatósugarát! A sűrű, de rendkívül gyorsan oldódó és agresszíven terjedő, alkohol tartalmú, hidegen sajtolt kukoricacsíra (CSL) kivonatból készült ízesített aroma fajsúlya nagyobb, mint a vízé, így a mederfenéken „laposan” terjed. Rendkívül fontos tulajdonság ez, hiszen ekkor a halak sem vízközt, hanem a mederfenék közelében tartózkodnak és táplálkoznak.


Termékcsalád

Top Mix Pump-IT pumpás aroma

Top Mix Pump-IT pumpás aroma

Leírás:

A Pump-IT egy sűrű, tömény aromacsalád, amely ellenállhatatlan ízével felkelti a halak figyelmét. Praktikus pumpás kiszerelésének köszönhetően lokálisan is alkalmazható. Főleg a method kosaras horgászatnál van ennek jelentősége, amikor a töltött kosárra, vagy annak" közepére - ahol a csalink és a horgunk tartózkodik - kell, hogy felhívjuk a halak figyelmét. Fontos megemlíteni, hogy PVA barát termékről van szó, tehát tökéletesen alkalmas PVA rudacskák, stic mixek koncentrált ízesítésére is.


Termékcsalád

Haldorádó Dip Tuning

Haldorádó Dip Tuning

Leírás:

A horgászatok során mindenki a gyors és hatékony halfogásra törekszik, hiszen általában csak néhány órát tud eltölteni a parton. A gyors siker egyik titka a csali aromásítása, amely történhet előre (már otthon előkészítve) vagy a helyszínen a halak változó ízléséhez alkalmazkodva kis adagokban. Ez utóbbi előnye, hogy folyamatos gyors változtatást biztosít, ha többféle aromával rendelkezünk. A jó csali fokozó kellően sűrű, intenzív aromájú, tartós hatású és nem oldja a PVA hálót. A Haldorádó Dip Tuning természetesen ezeknek az alap elvárásoknak maximálisan megfelel. A már jól bevált Haldorádó aromák a különleges (édes ízű) hordózó anyaggal összekeverve olyan íz- és illatharmóniát eredményeztek, amely után mind a tíz ujjukat megnyalnák a halak (ha lenne nekik…:). A dippek apró növényi magvakkal és összetevőkkel vannak tuningolva. Az ebbe belemártott csali a bedobás után a rárakódott sűrű massza jelentős részét magával viszi a mederfenékre. Minimális része, már süllyedés közben is leoldódik, hogy utat mutasson a vízközt mozgó halaknak a csali irányába. A fenéken fekvő mozdulatlan csalira a finom aromával és az arról leváló, legördülő szemekkel lehet felhívni a halak figyelmét. Így egy olyan „mozgó”, finom íz és illatfelhőben úszó csalit tudunk létrehozni, amely nem kerülheti el a mederfenéken táplálék után kutató halak figyelmét. Ez a látszólagos apróság rendkívüli módon fokozza a dippek csalogatóhatását. A magvak hosszú nyugalmi idő után (a sűrű folyadék ellenére) lesüllyednek az edény aljára, ezért használat előtt fel kell rázni! A Vörös démon – eper ízesítésű dip az epermaggal keverve olyan hatást kelt, mintha frissen turmixolt érett szamócát tartana kezében a horgász. A Nagy Ponty kifejezetten édes, gyümölcsös jellegű, csipetnyi titokkal megfűszerezve, amely főként a céltudatos pontyhorgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását. A Nagy Amur friss lucerna darabokkal keverve pedig, a frissen kaszált lucerna hatását kelti. A Mézes pálinkás dip az őrölt barackmagokkal és ellenállhatatlan illatával rendkívül meggyőző. A Sajtos bajszos, Magyar betyár, Tenger kincse, Fűszeres Hal, Fokhagymás Hal, Kék Villám, valamint a 2012-es újdonság a Tüzes Ponty fűszeres és büdös orrfacsaró aromái nem éppen a horgász orrának kedvez, de annál jobban szeretik a halak!


Termékcsalád