FEEDEREZÉS ESZKÖZEI /

164 találat
Listázás Megjelenítés
Preston DOUBLE SWIVELS

Preston DOUBLE SWIVELS

Leírás:

Dupla forgó.


Termékcsalád

Preston FEEDER BEADS

Preston FEEDER BEADS

Leírás:

Feeder kapocs.


Termékcsalád

Haldorádó Pellet Feeder Complete

Haldorádó Pellet Feeder Complete

Leírás:

Pellet Feeder Complete a Pellet Feeder kosár gubancgátló cső nélküli változata, egy olyan speciális eszköz, ami kifejezetten a sok, darabos szemcsét tartalmazó etetőanyagokhoz, a Pellet Packhoz, illetve a szemes anyaggal és pellettel dúsított etetőkosaras keverékekhez ajánlott. Remekül használható a finomszemcsés, gyorsan oldódó, nagy felhőt képező keverékeknél is, amikor lebegő csalival kombinálva, rövid horogelőkével kívánjuk a halakat horogra csalni. Hogyan tudtuk mindezt elérni?

Íme a jellemzői:

- Megnövelt, kibővített drótozásnak köszönhetően az átlagostól nagyobb a tárolókapacitása.

- A három nagy borda összefogja, megtartja a belenyomott pelletes, vagy szemes csalival vegyített etetőanyagot, amely vízbe érkezés után gyorsan kioldódik belőle. Garantáltan nem ragadnak, szorulnak a szemek a bordák közé.

- Tökéletes, áramvonalas forma a nagy dobások érdekében.

- Megtöltve úgy repül, mint az ágyúgolyó!

- Rendkívül masszív, strapabíró minden méret, kézzel összeroppanthatatlan.

- Speciális felületkezeléssel elért, különösen szép színezet.

- Minden csomagban 2 db termék található, az egyik zöld, a másik fekete.

- Kettő méretben, 30 és 40 grammos kivitelben kerül forgalomba.


Termékcsalád

Haldorádó Long Cast Round

Haldorádó Long Cast Round

Leírás:

Ez a kosár a zárt feederkosarak távdobó bajnoka! Megalkotását egyértelműen a maximális dobótávolság elérése motiválta. A hagyományos oldalsúlyos kosarakkal ellentétben itt az önsúly - egy speciális rögzítési technikával - a kosár végén található. Dobáskor nem libeg, nem tér ki a dobás irányából. A speciális végsúly és az áramvonalas forma biztosítja, hogy ugyanakkora lendítőerővel, közel dupla olyan távolságra lehet bejuttatni elképesztően pontosan. Ebbe a kosárba is minden olyan (olykor laza szerkezetű) etetőanyag beletölthető, amelyet eddig csak az oldalsúlyos zárt feederkosarakkal lehetett bevetni. A Long Cast Round másik óriási előnye, hogy iszapos helyen is eredményesen használható, mert a kosár vízbecsapódása után nem az oldalára fekszik, hanem felfelé áll, kevesebb része süllyed (tűnik el) a leglágyabb iszapban is. Új utat nyit meg a kísérletező kedvű és a versenyszerű horgászatban jártas feederezők számára egyaránt!Kettő méretben 25 és 35 g kerül forgalomba. 1 zöld és 1 fekete színű kosár található a csomagban.


Termékcsalád

Haldorádó Tufty Large Feeder

Haldorádó Tufty Large Feeder

Leírás:

A Tufty feeder kosarak a legújabb fejlesztésű Haldorádó termékek közé tartoznak. Sok vízparton töltött óra és hosszú évek alatt megszerzett rutin testesül meg bennük. Ez a fajta kosár teljesen különbözik a megszokott Haldorádó kosaraktól. Az első, szembetűnő formai újdonság az a trapéz alakú nehezék, ami a kosár alja felé szélesedik. Ezzel a kis módosítással a Tufty sokkal egyenesebben repül, mint akármelyik oldalnehezékes kosár. Ez a súly segíti a kosár stabil aljzaton maradását is, kevésbé tud elgördülni. A következő szembetűnő különbség a hagyományos drótos kosarakhoz képest, az a sűrű 2 mm-es hálóanyag. Ez a megoldás ötvözi a zárt cső alakú műanyag és hagyományos nagylyukú feederkosarak előnyeit. Azaz garantáltan lejuttatja a sűrű háló az anyagot a fenékre, de mégis gyors oldódást biztosít, hiszen a víz könnyedén átjárja. Hosszúságához képest a keresztmetszete látványosan nagy, ami a töltés és kioldódás folyamatát gyorsítja meg. Amit elsőre nem is mindig veszünk észre, hogy a Tufty minden eleme strapabíróan van elkészítve, egész egyszerűen nincs gyenge pontja azt eszköznek! Ilyen az erősített fülkiképzés, vagy a peremezett kosár élek, amelyek nem vágnak, nem sértik meg a horgász kezét, miközben jelentősen növelik tartását.4 méretben, több különböző súllyal kerül forgalomba, ezek a: mini, micro, medium és large.


Termékcsalád

Preston FEEDER BEAD LINKS

Preston FEEDER BEAD LINKS

Leírás:

Páternoszter szerelék készítéséhez. Gubancgátló hatású.


Termékcsalád

Haldorádó Pontyos forgó

Haldorádó Pontyos forgó

Leírás:

Extrém erős, stabil, henger alakú forgó, mely méretétől függően ideális hagyományos pontyhorgász, feeder, vagy akár ragadozó halas végszerelékekhez is.3 különböző méretben kerül forgalomba.Terhelhetőségük: kicsi - 27 kg, közepes - 35 kg, nagy - 43 kg.Minden csomagban 10 db forgó található.


Termékcsalád

Korum QUICK CHANGE BEADS

Korum QUICK CHANGE BEADS

Leírás:

Gyorskapocs rendszer a gyors előkecserék segítésére. A Method szerelékek elengedhetetlen része. Bármilyen feeder, vagy bomb módszerhez alkalmazható.


Termékcsalád

Haldorádó Method Fix Feeder

Haldorádó Method Fix Feeder

Leírás:

Az elmúlt évben került forgalomba a HALDORÁDÓ Method Flat Feeder kosarunk, amely minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy alapjaiban változtatta meg a feederes pontyhorgászatot. Ez egy belső zsinórvezetéses távdobó kosár, amelynek most elkészült a cső nélküli Method FIX Feeder névre keresztelt változata. A kosár alapötlete a 2013-ban Dél-Afrikában megrendezett Feeder Világbajnokság előtt született, ahol már az előzetes próbákon rendkívül hatékonynak bizonyult. Később a verseny szabályai nem tették lehetővé a használatát, de a módszer ettől függetlenül 100%-os hatékonyságú, ha pontyra kell horgászni. Érdemes a kapcsolód írásra kattintani, amelyben hasznos végszerelék összeállítási tippeket találsz.


Termékcsalád

Haldorádó Gumiütköző hajszálelőkére

Haldorádó Gumiütköző hajszálelőkére

Leírás:

A csali hajszálelőkén való stabilizálására szolgál ez a kis gumiütköző. Nincs más teendő, mint a hajszálelőkére felhúzni a horog tövéhez, a kiválasztott csalival felcsalizni, felrakni a stoppert és a gumiütközőt a csalihoz húzni, ezzel rögzítve azt a horog felől. Ez meggátolja, hogy a például lebegő csali alatt elhelyezett süllyedő pellet rácsússzon a horogra, ezzel elősegítve a biztos akadást! A legkisebbekkel akár egy-egy szem apró pelletet vagy kukoricaszemet tudunk rögzíteni, míg a legnagyobb kellően nagy ahhoz, hogy akár a nagy fúrt pelleteken se csússzon át. Három méretben kerül forgalomba. Mindegyik csomagban 9 db-ot talál.


Termékcsalád

Haldorádó Feeder forgó

Haldorádó Feeder forgó

Leírás:

A Haldorádó Aprócikk Program magában foglal minden olyan kiegészítőt, amelyek elengedhetetlenek az eredményes horgászat során. Kiemelt hangsúlyt fordítunk arra, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóink számára! Erős, stabil, rombusz alakú forgó, mely méretétől függően ideális feeder, illetve picker végszerelékekhez. Előnye a hagyományos kör alakú forgóval szemben, hogy az egyszerűen hurkolt zsinór mindig a helyén marad, köszönhetően a rombusz alaknak. 3 különböző méretben kapható. Teherbírásuk: nagy - 27 kg, közepes - 19 kg, kicsi - 9 kg. Egy csomagban 12 db forgót talál.


Termékcsalád

Haldorádó Dupla forgó

Haldorádó Dupla forgó

Leírás:

A Haldorádó Aprócikk Program magában foglal minden olyan kiegészítőt, amelyek elengedhetetlenek az eredményes horgászat során. Kiemelt hangsúlyt fordítunk arra, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóink számára! A dupla forgó a leggyorsabb kitekerés során is kipörgeti a felcsavarodásra hajlamos csalival ellátott horogelőkét. 3 különböző méretben kapható. Terhelhetőségük: kicsi - 14 kg, közepes - 22 kg, nagy - 32 kg. 1 csomagban 12 db forgót talál.


Termékcsalád

Haldorádó Biztonsági kapcsos forgó

Haldorádó Biztonsági kapcsos forgó

Leírás:

A Haldorádó Aprócikk Program magában foglal minden olyan kiegészítőt, amelyek elengedhetetlenek az eredményes horgászat során. Kiemelt hangsúlyt fordítunk arra, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóink számára! Masszív, kapoccsal ellátott forgó, amely mérettől függően ideális hagyományos fenekező, vagy épp rablóhalas horgászat végszerelékéhez. 3 méretben kapható. Terhelhetőségük: kicsi - 10 kg, közepes - 12 kg, nagy - 14 kg. 1 csomagban 12 db forgó található.


Termékcsalád

Korum ANTI-TANGLE QUICK CHANGE BEAD

Korum ANTI-TANGLE QUICK CHANGE BEAD

Leírás:

Gubancgátló gyorskapocs rendszer. A gumigyöngy megvédi a csomót a károsodástól.


Termékcsalád

Korum QUICKCHANGE CLIP

Korum QUICKCHANGE CLIP

Leírás:

Ólomrögzítő gyorskapocs, fémből készült és nagyon erős.Méret: 1-2


Termékcsalád