PRO SERIES folyadék aromák

Termékcsalád

Fokozott hatású, édes alapú és étvágyfokozó jellegű nehéz, gyorsan fenékre süllyedő és ott azonnal szétterülő PVA barát aroma, használatával az termékek aromázottságát tovább növelhetjük, vagy más etetőkhöz keverve növelhetjük azok fogósságát.


Szállítás

  • Személyes átvétel, azonnal 0 Ft
  • Kiszállítás, 1 munkanap alatt 1 490 Ft

PRO SERIES Method Green Spicy aroma

Cikkszám: 400

Készlet: Raktáron
Leírás:

Fokozott hatású, igen édes és étvágyfokozó jellegű nehéz, gyorsan fenékre süllyedő és ott azonnal szétterülő aroma. Erősen fűszeres, többféle fűszer kivonatával készült. A Spicy etető aromája, mely használatával az etetőt aromázottságát tovább növelhetjük, vagy más etetőkhöz keverve növelhetjük azok fogósságát.

1 490 Ft

250ml
Egységár: 5 960 Ft/l

PRO SERIES Method Pokol Tüze aroma

Cikkszám: 402

Készlet: Raktáron
Leírás:

Erősen fűszeres, csípős (nagyon erős), chayenne bors és más fűszerek kivonatából készített, olajos jellegű aroma. Erősen horgászott fizetős tavak sikeraromája, különösen a melegebb vizekben hatásos. Használata során ne nyúljanak szemükhöz, szájukhoz és a gyermekek elől is zárják el!

1 490 Ft

250ml
Egységár: 5 960 Ft/l

PRO SERIES Szúnyoglárva aroma

Cikkszám: 403

Készlet: Raktáron
Leírás:

Fokozott hatású, édes alapú és étvágyfokozó jellegű nehéz, gyorsan fenékre süllyedő és ott azonnal szétterülő PVA barát aroma. Szúnyoglárva ízesítésű természet azonos aroma. A Szúnyoglárvás termékcsalád aromája, mely használatával az termékek aromázottságát tovább növelhetjük, vagy más etetőkhöz keverve növelhetjük azok fogósságát.

1 490 Ft

250ml
Egységár: 5 960 Ft/l

PRO SERIES Mozaikbors aroma

Cikkszám: 404

Készlet: Raktáron

1 490 Ft

250ml
Egységár: 5 960 Ft/l

PRO SERIES CSOKI-NARANCS AROMA

Cikkszám: 406

Készlet: Raktáron
Leírás:

Gyümölcscukor alapú, fantasztikus ízvilágú aroma, melyet a csokoládé és a narancs keveréke alkot. Édes jellegével egész évben igazi vonzó aroma a halak számára.

1 490 Ft

1db
Egységár: 1 490 Ft/db

Hasonló termékek