Tavasz a TOP MIX-nél

Most tegyük félre egy kicsit a halakat ….! Amikor megvettem azt a területet, ahol most is dolgozunk, a felújítás mellett elültettem több mint 160 gyümölcsfát. Azt mondják, aki fát ültet, hosszú távra tervez. Most, 11 évvel azután, így néz ki a telephelyünk.

A közel egy hektáros terület negyedét foglalják el az üzemi épületek, a többi zöld. A „kertben” sokféle gyümölcsfa található, a korai érésű cseresznyétől a szedren, barackon, körtén, szelídgesztenyén át a legfinomabb körtékig és almákig. Annak idején úgy állítottam össze, hogy a legkorábbi érésű gyümölcsöktől kezdve a legkésőbbi gyümölcsökig minden legyen. Ezért aztán a nyár elejétől az ősz végéig friss gyümölcsöt fogyaszthat a cég minden dolgozója és azok családjai is.
A gyümölcsök élvezetén kívül ilyenkor tavasszal pompás látványt nyújtanak a virágzó gyümölcsfák és csodálatos a virágzó fák közt sétálva beszívni a virágok illatát.
Készítettem néhány képet, melyben más megvilágításban mutatom be cégem telephelyét. Fogadják szeretettel a tavasz TOP MIX illatát.
 
A cseresznyés, előtérben a ringló szilvákkal.
 
A Gernesdorfi.
 
Cseresznye virágzás.
 
Az almáskert.
 
A háttérben alig látszik a raktárépület.
 
A meggyes a Pándi meggyfákkal.
 
Az almás a kert másik végéből nézve.
 
Háttérben a nyitott raktár.
 
Szorgoskodó!
 
Nyírfa csoport. Ugyan nem gyümölcsfák, de szépek.
 
Kedvencem az orgona, ezért aztán ilyenünk is van.
 
Van lila szimpla, lila dupla és gyönyörű fehér is.
 
 
A másik meggyes.
 
Papp József