TOP MIX TERMÉKEK / ETETŐANYAGOK / KESZEG /

3 találat
Listázás Megjelenítés
  • 1
ECONOMIC DÉVÉR

ECONOMIC DÉVÉR

Cikkszám: 162

Leírás:

Az ECONOMIC etetőanyag család keszeg horgászathoz ajánlott tagja ez a sárgás színű, édes fűszeres aromával készített etetőanyag, mely kiválóan alkalmas etetőkosaras és úszós horgászathoz. Színe miatt kissé szelektív hatású.


520 Ft

1000g
Egységár: 520 Ft/kg

Raktáron

ECONOMIC SNECI

ECONOMIC SNECI

Cikkszám: 165

Leírás:

Az ECONOMIC etetőanyag család sneci horgászathoz ajánlott tagja ez a natur színű, finom szemcsés, crysalis aromával készített etetőanyag, mely kiválóan használható apróhal horgászatához még verseny körülmények között is.


520 Ft

1000g
Egységár: 520 Ft/kg

Raktáron

FEEDER PRO Spice Dévér

FEEDER PRO Spice Dévér

Cikkszám: 073

Leírás:

Édesfűszeres, 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó, szintetikus aroma nélküli, elsősorban dévér és karikakeszeg feederes horgászatához készített verseny etetőanyag. A pörkölt, őrölt magvak, a mézeskalács, a legjobb minőségű kenyérmorzsa és a hozzájuk adott fűszerek teszik egyedivé, ezek adnak neki egy semmihez sem hasonlítható, érdekes illatot és nagyon finom, édes-fűszeres ízt. Ez a keverék akkor is kifejti csalogatóhatását, amikor a halak már minden más keverékkel elteltek, ezért azok hatástalannak bizonyulnak. Felszálló szemcséket is tartalmaz, hiszen a dévérkeszeg gyakorta vízközt tartózkodik és táplálkozik. Bekeverve barna színű, egyáltalán nem feltűnő, így az óvatos halak is bátrak közelítenek felé, az év bármelyik időszakában eredményesen használható.


890 Ft

1000g
Egységár: 890 Ft/kg

Raktáron

  • 1