TOP MIX TERMÉKEK / ÚSZÓS HORGÁSZAT ESZKÖZEI / HORGÁSZBOTOK /

5 találat
Listázás Megjelenítés
  • 1
VECTOR CX 12,5m rakósbot

VECTOR CX 12,5m rakósbot

Leírás:

Pontyozásra termett, különösen erős, de ugyanakkor rendkívül gyors és jól kiegyensúlyozott bot, amely könnyű és gyors botkezelést biztosít. Extrém körülményekre is alkalmas, nehéz, akár akadós terepen is. A bottagok felső végei lekerekítettek, így gyorsan és biztonságosan lehet azokat összerakni. A bottest többrétegű carbonból készült (Multi-Layer Sistem). Hosszú spicces, melynek átmérője visszavágás nélkül 3,2 mm, tehát gyakorlatilag minden járatos gumimérethez alkalmas. A háromtagos topszet is hosszú, 3,80 m, így elég a mélyebb vizek meghorgászásához is. A nyéltag párhuzamos kialakítású, kellemes fogású, 47 mm átmérőjű. A nyél előtti tag is festett és erős kialakítása miatt 11 m hosszban nyéltagnak is használható.


Termékcsalád

VECTOR EX rakósbotok

VECTOR EX rakósbotok

Leírás:

Különösen erős, ugyanakkor rendkívül gyors, karcsú és jól kiegyensúlyozott bot, amely nagyon gyors botkezelést biztosít. Az EXTREME CARP rakósbot továbbfejlesztett változata. Extrém körülményekre is alkalmas, nehéz, akár akadós terepen is. A nyéltag könyöklő része keresztszál szövéses carbon erősítést kapott, ezért szinte lehetetlen megroppantani. A bottagok felső végei lekerekítettek, így gyorsan és biztonságosan lehet azokat összerakni. Az 5-8 tag alsó része is woven carbon erősítéssel van ellátva. Maga a bottest többrétegű carbonból készült (Multi-Layer Sistem). Az alapbot 9,60 m hosszú, melyhez külön, vagy pack-ban rendelhető egy toldó, mellyel a bot 11,20 m-re toldható. Így, ha valaki kezdetnek vásárol egy 9,60-as botot és a rakósbotozást megkedvelve azt tovább akarja bővíteni, a toldóval ezt megteheti, nem kell másik botot vásárolnia. A 9,60-as változat kiválóan megfelel MARGIN botnak is.


Termékcsalád

New ASTERX Match botok

New ASTERX Match botok

Leírás:

A New ASTERX Match botok az ASTERX botok továbbfejlesztett változatai. Más lett a bot anyaga, gyűrűzése, nyélkiképzése és megjelenése. Az acélkék szín és a hozzá illő ezüst háttéren lévő fekete-piros feliratozás elegáns megjelenésűvé teszi a botot. A sorozatnak négy tagja van. ISIS New ASTERX Match UL Különlegesen lágy bot, melynek átméroje a nyél fölött nincs 10 mm. Teljes egészében saját tervezés. Angolosra kialakított stílusa (van feje a botnak) miatt könnyen és nagy távolságra dobhatók vele a viszonylag kicsi úszók is. A tesztek során a nagy pontyokat is remekül bírta, bár nem igazán a nagy pontyokra terveztem. A finom match botos horgászok kedvelt botja lesz, hiszen akár 0.06-os elokével is használható. A velencei pálya ideális botja. A rövidebb, 3,60 m-es változat igazi kuriózum. Egykezes bot, nem nagy távolságú, de nagyon gyors horgászatra. Ideális bot csatorna horgászathoz. ISIS New ASTERX Match L Nagyon könnyű, gyors és finom match bot. Nyél fölötti átméroje alig több, mint 10 mm és ezzel az általam ismert második legkarcsúbb bot. Kifejezetten finom horgászatra, vékony előkékhez lett tervezve. A tesztek során a bottal több nagy pontyot is szákba tereltünk , de ez nem az igazi használati területe. ISIS New ASTERX Match M Igazi minden igényt kielégítő allround jellegű match bot. Egyaránt használható keszegezéshez és pontyozáshoz, akár 0.09 előkétől kezdve. A bot kialakítása és anyaga miatt rendkívül kezes, nagyon jól fáraszthatók vele a nagytestű halak is. A matchbotozást kedvelő horgászok kedvelt botja, hiszen minden feladat megoldható vele. ISIS New ASTERX Match H Magas igényeket kielégítő pontyos match bot. Elsősorban nagyobb testű halak horgászatához, illetve nagy távolságú horgászathoz alánlom. A 30 gr-os úszó is könnyedén és nagy biztonsággal dobható vele. A bot kialakítása és anyaga miatt rendkívül kezes, nagyon jól fáraszthatók vele a nagytestű halak. A második tagon is kéttalpas gyűrűk vannak, melyek biztosítják a még nagyobb terhelhetőséget. A Match Medium bottal jól kiegészítik egymást.


Termékcsalád

T-rex Carp Match botok

T-rex Carp Match botok

Leírás:

A T-REX botok jellemzője a rendkívűl nagy rugalmasság és teherbírás. A Carp Match bot a  nagytestű halak horgászatához ajánlott három részes bot, SIC gyűrűkkel.


Termékcsalád

SVELTE BOLO 500

SVELTE BOLO 500

Cikkszám: 662 B

8 000 Ft

1db
Egységár: 8 000 Ft/db

Elfogyott

  • 1