A svéd válogatott TOP MIX-ben

A TOP MIX és a Svéd Horgászszövetség között létrejött megállapodás értelmében az elkövetkezendõ három évben a TOP MIX fogja szponzorálni a svéd nemzeti válogatottat az Európa Bajnokságokon és a Világbajnokságokon.

Tavaly elõtt egy neves hazai versenyzõ vállalta fel elõször a magyar márkát, majd õt követte egy csapat. Ezt követõen több környezõ ország beli csapat is felvállalta, majd megjelentünk Svédországban, ahol egyre jelentõsebb erõt képviselünk, igen közkedveltek a termékeink, etetõk, botok egyaránt. Az idén sikerült megjelenni Amerikában, ahol az Amerikai Klubcsapat Bajnokságon már TOP MIX csapat is indul.

Az etetõanyagaink és botjaink egyre népszerûbbek a Skandináv országban, ahol a TOP MIX etetõkkel egyre több versenyt nyernek. Talán ez hívta fel a figyelmét a svéd szövetségnek is, melynek eredményeként felvettük a kapcsolatot és megszületett a megállapodás. Nem kisebb ellenfél, mint a SENSAS helyett választották a TOP MIX-et. És még mielõtt bárki becslésekbe bocsátkozna, nem kellett többet tennem a szponzoráció elnyeréséért, mint az ellenfélnek. Nem sokkal. Talán annyival, hogy õk tanulni szeretnének, én, mi pedig a TOP MIX csapat tagjai megpróbálunk segíteni nekik. Ezt nem kapták meg a másik féltõl, hiszen nekik õk, csak egy voltak a sok szponzorált, nevüket viselõ csapat közül. Nekünk viszont õk az elsõk, akik nemzetközi színtérre viszik termékeinket. Itt különösen az etetõanyagok a fontosak számomra, hiszen annak ellenére, hogy termelésünk immár közel 50%-a külföldre megy, ilyen megmérettetésre még nem került sor.

Az Európa Bajnoksággal kezdünk, a hónap végén Olaszországban, Modenában egy csatornán, ahol a kárász és a ponty a fõ hal. Erre készítettünk most egy speciális etetõanyagot, melyet a tréningeken a korábbi etetõinkkel, az Xtasy V.I.P. és az Xtasy Carp Match etetõvel együtt tesztelnek. Természetesen a legjobb eredményt produkáló etetõt fogják a versenyen használni.
A TOP MIX olasz teszthorgásza, Fochetti úr és kettõ, itthonról kiutazó TOP MIX segítõ fogja õket felkészülésükben segíteni.
Gyulai Feri, aki kiutazik az EB-re, a tréningekrõl és a versenyrõl beszámolót is készít, mely itt a honlapon napra pontosan meg fog jelenni.

A svéd csapat tagjai:

Mattias Larson           csapatkapitány
Gunter Furthmüller     tréner
Andreas Sandberg      versenyzõ
Jonas Stridh              versenyzõ
Hákan Svedlund         versenyzõ
Inge Rickardsson       versenyzõ
Anders Tersby            versenyzõ