Új termékek 2. - Botállványok

Sok horgász nem rendelkezik horgász szobával, vagy külön, a horgászfelszerelései számára kialakított helyiséggel. Lakásaikban kénytelenek ezeket tárolni, többnyire valamelyik sarokban, vagy egy beépített szekrény mélyén. Esetenként saját maguk készített botállványokon. Pedig egy esztétikusabb bottartón még a szoba díszei is lehetnének csillogó botjaink, orsóink. Nem beszélve arról, hogy mindíg a szemünk elõtt lennének, mintegy horgászatra csábítva bennünket.

A botok, illetve az orsóval felszerelt botok lakásunkban való esztétikus tárolásához nyújtunk ezekkel a termékeinkkel segítséget.

Kétféle botállványt készítettünk, az egyikbe 13 db bot helyezhetõ el egysorban. Ezt az állványt közvetlenül a fal mellé helyezhetjük és szélességében csak 16 cm helyet foglal lakásunkban.

                                        

         A botállvány a faltól elfordítva....                           ... és közvetlenül a fal elé állítva


A másik állvány 26 db bot tárolására alkalmas. Tehetjük közvetlenül a fal mellé is, ekkor 22 cm helyet foglal, de fordíthatluk kifelé is, ekkor mindkét oldalról könnyen hozzáférünk, sõt bottal megtöltve akár térelválasztóként is funkcionálhat. Álom egy horgász lakásában: térelválasztó horgászbotokból !

 

                            

     A 26-os botállvány ferdén kifordítva....                        .... és a fal mellé állítva.


A botállványok tiszta fenyõfából készülnek, selyemfélyû lakkozott felülettel, natur és két sötétebb színben. A sötétebb színeket lakkozás elõtt pácoljuk.

 

 Rendelni a színkódok megjelölésével lehet.

Az állványokat lapra szerelve szállítjuk. Összeszerelésükhöz egy csillag csavarhúzó és egy kis ügyesség szükséges, melyek egy horgásznál rendelkezésre állnak.

 

 A 13 botos állvány elemei.

 

A botállványok méretei:

                    magasság        hosszúság      szélesség

13 botos:         121 cm           80 cm             16 cm

26 botos          121 cm           80 cm             22 cm

A botállványok az áruházban megrendelhetõk.

 

Figyelem! A botállványok értékesítése csak a webáruházon keresztül történik.

 

Papp József