2008 évi újdonságok, T-REX Carp Match SQ

A TOP MIX 2008 évi újdonságainak egyike ez a remekbe szabott pontyos match bot, mely a T-REX Carp Match bot továbbfejlesztett változata.

Amióta botokat is forgalmazunk, azóta botpalettánk állandó darabjai a finomszerelékes pontyhorgászatra kifejlesztett match botok. Az elsõ darabok megjelenése óta ezek a botok már a negyedik generációjukat képviselik. A különösen nagy érdeklõdés miatt a pontyos match botokat folyamatosan fejlesztem.

A 2007 évben megjelent T-REX Carp Match botok mellé kerülnek a palettára ezek az SQ jelzéssel ellátott botok. A botok a négyzethálósan (SQuare) szõtt carbon szálaknak köszönhetõen lényegesen könnyebbek lettek, ugyan akkor megtartották rugalmasságukat és erõsségüket. Dobó tulajdonságaik is lényegesen javultak, hiszen a modern anyagnak köszönhetõen javult a botok rezgés csillapítása is.

A botok parafa nyéllel készültek, amely minõségüket is jellemzi. Finoman megmunkált (12 + 1 db) SIC gyûrûk vezetik a zsinórt. A bot tagok csapos illesztésûek, köszörült felülettel.

A képen jól látható a bot anyaga, a négyzetesen szõtt carbon szálak. 

 

Két méretben, 3,90 és 4,20 m méretben már kaphatóak a webáruházban és a kereskedõk számára is elérhetõek.
Részletes adatok a webáruházban olvashatók.